Hoi, Madelon Fidder hier! 
Vanaf jongs af aan ben ik al verzot op het spelen van games, zowel digitaal als fysiek, en haal ik altijd de gekste gadgets. Als klein kind had ik bijvoorbeeld een elektrische step en zoefde ik door de straten, nu kijken wij daar niet zo gek meer van op, maar 15 jaar geleden was dat geweldig! Zo ging ik met mijn vader naar een show met modelvliegtuigjes, al snel daarna volgde een eigen vliegtuigje dat we boven de weilanden loopings lieten draaien. 
Rond mijn tiende levensjaar kwamen de mobieltjes in opkomst op mijn basisschool. Terwijl sommige klasgenoten volhielden dat ze geen mobieltje nodig hadden, was ik thuis lekker bezig afbeeldingen, ringtones, spelletjes en software op mijn tweedehandse Motorola klapmobieltje te zetten. Nog altijd houd ik mij graag bezig met technologie, probeer ik zo veel mogelijk uit bepaalde software te halen en verrijk ik graag mijn kennis in interactie en ontwerp. Ik ben gek op innovatie en voel me helemaal thuis in deze tijd.
Vanuit deze passie heb ik de opleiding Communication & Multimedia Design gevolgd aan de HAN University of Applied Sciences. En heb ik sinds kort, in 2020 mijn diploma gekregen! Vanaf nu mag ik mijzelf een Experience Designer noemen. 
Als Experience designer houd ik mij bezig met het oplossen van communicatievraagstukken. Mijn doel is om een beleving te creëren waarbij ik de doelgroep kan inspireren, overtuigen of hun gedrag te beïnvloeden, en hierin verder te denken dan wij gewend zijn en te gaan innoveren! Denk daarbij niet alleen aan een gewone website of applicatie, maar bijvoorbeeld ook aan een serious game, Virtual/Augmented Reality-beleving, escape room en vele andere mogelijkheden! 

Ik ben opgegroeid in Rijssen samen met mijn twee lieve zussen. In 2015 kwam het moment waarop ik al mijn troepjes heb meegenomen naar Arnhem om daar op kamers te gaan. Zo was ik dichterbij school en leerde ik in de stad steeds meer mensen kennen.. Arnhem is een bruisende stad! Ik weet dat ik hier niet zomaar weg ben te slaan, hoewel ik ook erg houd van reizen en daarom ook een half jaar voor mijn studie in Turku, Finland heb gewoond.
In mijn vrije tijd zwem ik graag baantjes en doe ik weleens een lesje Aquapower mee, ga ik op avontuur met mijn vrienden en verveel ik ze met mijn flauwe grapjes, ben ik creatief bezig, binge-watch ik series, stel ik mijn Sims bloot aan bizarre situaties, maak ik van mijn huis langzamerhand een Urban Jungle en ga ik graag naar verschillende evenementen toe!
Mocht je meer willen weten of wil je met mij sparren? Stuur mij een berichtje, e-mailtje of Whatsappje en dan plannen we een koffiedate in. 
Verzend
Dankjewel, je hoort van me!
Back to Top